Over ons

Sedert 01/01/2021 is ons kantoor, dat ondertussen méér dan 50 jaar bestaat en geleid wordt door Bart Verduyn,  geïntegreerd in groep Soenen uit Poperinge, één van de grootste makelaars in West-Vlaanderen, waardoor wij in de steeds complexere regelgeving en snelle evolutie inzake digitalisering onze klanten een nog betere service kunnen verlenen.

Ons kantoor verschaft volledig onafhankelijk advies en begeleiding in verzekeringen, beleggingen en hypotheken.

Ons aanbod van verzekeraars beperkt zich niet tot de “grote” spelers. Dankzij unieke samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde maatschappijen kunnen wij een heel ruim aanbod aanbieden in elke verzekeringstak. Ook  hebben wij samenwerkingsakkoorden met sommige niche-verzekeraars. Raadpleeg hier onze lijst van erkende verzekeringsmaatschappijen.

Onze service stopt niet bij het afsluiten van een contract. Wij informeren onze klanten geregeld over welke stappen nog te nemen in het belang van henzelf of hen familie.

Wij kunnen steeds een up-to-date overzicht van het verzekeringsdossier afleveren. Dit zowel elektronisch of  persoonlijk op ons kantoor op periodieke basis.

Samengevat zijn onze troeven:

  • volledig onafhankelijk advies
  • opvolging van uw dossier
  • bijstand bij schade

Wat doen wij nog meer?

  • alle administratieve rompslomp verzorgen
  • nieuwe ontwikkelingen en producten aankondigen
  • periodiek een elektronische nieuwsbrief afleveren

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe ons kantoor best te contacteren en onze openingsuren.