Over ons

VERDUYN VERZEKERT is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor particulieren, zelfstandigen en KMO met Bart Verduyn als zaakvoerder dat ondertussen meer dan 60 jaar bestaat.

Sedert 01/04/2019 is het kantoor feitelijk gefusioneerd met kantoor VAN MARCKE VERZEKERT uit Sint-Eloois-Winkel geleid door Claude Van Marcke.

Op 01/08/2019 werd het kantoor eveneens een uitbatingspunt van HYPOTHEEKWINKEL.

Op die manier verschaft het kantoor volledig onafhankelijk advies en begeleiding in verzekeringen en hypotheken.

Ons aanbod van verzekeraars beperkt zich niet tot de “grote” spelers. Dankzij unieke samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde maatschappijen kunnen wij een heel ruim aanbod aanbieden in elke verzekeringstak. Ook  hebben wij samenwerkingsakkoorden met sommige niche-verzekeraars. Raadpleeg hier onze lijst van erkende verzekeringsmaatschappijen.

Onze service stopt niet bij het afsluiten van een contract. Wij informeren onze klanten geregeld over welke stappen nog te nemen in het belang van henzelf of hen familie.

Wij kunnen steeds een up-to-date overzicht van het verzekeringsdossier afleveren. Dit zowel elektronisch of  persoonlijk op ons kantoor op periodieke basis.

Samengevat zijn onze troeven:

  • volledig onafhankelijk advies
  • opvolging van uw dossier
  • bijstand bij schade

Wat doen wij nog meer?

  • alle administratieve rompslomp verzorgen
  • nieuwe ontwikkelingen en producten aankondigen
  • periodiek een elektronische nieuwsbrief afleveren

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe ons kantoor best te contacteren en onze openingsuren.